2023-05-19 27 瀏覽
之前食過佢嘅車仔麵,非常满意。就好似其他食評所講咁😋。今日想試生菜鱼肉(外賣),由於事前已打電話落單,嚟到店員好快遞上。但我好鍾意佢哋嘅菜莆😬,坐低打開加。點知有個疑似老闆嘅男人走埋嚟問「加啲麻油好嘛?香啲」,我話好,佢就幫我落。跟住又拎支胡椒粉嚟問我落啲好唔好?😅我梗係好啦!嘩!我完全無問過佢哋要,佢係發自內心覺得咁樣好味啲而自動幫我😍。喂呀,大佬,我唔係大客仔,只係買碗魚肉咋!點可能咁好㗎?!🥹返到屋企食,發覺驚為天人咁好味,因為啲魚肉係好似淨鯪魚肉,一啲粉都無。啲生菜大大片又爽,我已係焗住返屋企先食。証明佢哋用嘅生菜好新鲜同埋煮嘅時間控制得好好👍🏽。再加埋佢嘅麻油、胡椒粉簡直係我食過最好味嘅生菜魚肉。希望佢哋會.一直保持呢個水準😉

生菜魚肉
生菜魚肉