2021-09-02 2063 瀏覽
💥高質和牛邊爐🫕兩隻牛魔王出動啦😝之前喺牛涮鍋成日食開cheap牛😂原來靚牛係咁正😋🤗🔸日本鹿兒島極上黑毛和牛肩及海鮮刺身放題 🔺牛肉好高質,雪花均勻,口感軟綿綿,有少少咬口,牛味都足夠,基本上每一碟嘅質素都keep到🤗抵贊👍🏻👍🏻有驚喜🥰🔺四川麻辣湯味道唔錯,辣得嚟又唔會太油👍🏻爽😛食和牛一定要配鰹魚清湯,再點麻醬,可以令塊和牛更美味😋🤗👍🏻🔺刺身我覺得一般,唔難食但冇特別好食🔺海鮮魷魚仔最好味,其他海鮮都算ok啦,因為我主要食牛😂🔺蔬菜,丸類自助區蔬菜唔算特別新鮮整齊,因為有d仲有少少黃黃地咁🙈魚皮好脆好味,其他丸類冇點食😂但款式都幾多下🔺8.0牛乳雪糕及皇室伯爵紅茶雪糕呢兩種雪糕🍦都好好味,必食😋🔺醬汁個鼓油偏甜,如果一般豉油會好d🙂💫落單分左手機落單同埋自助區,食物種類都幾多,上菜都好快👍🏻整體覺得呢個餐都幾抵食,靚牛真係唔同d😍最重要質素keep到😊食完會覺得好滿足🥰以上所有食物都可以重複叫🤗美中不足嘅係張枱太細啦🙈唔係好舒服🙃💥牛角會員真係好抵,記得join哦😉

🔸日本鹿兒島極上黑毛和牛肩及海鮮刺身放題

🔺刺身
我覺得一般,唔難食但冇特別好食

🔺海鮮
魷魚仔最好味,其他海鮮都算ok啦,因為我主要食牛😂

🔺蔬菜,丸類自助區

🔺8.0牛乳雪糕及皇室伯爵紅茶雪糕
呢兩種雪糕🍦都好好味,必食😋

🔺醬汁
個鼓油偏甜,如果一般豉油會好d🙂

💥牛角會員真係好抵,記得join哦😉
海鮮拼盤
刺身