2023-03-07
雖然唔近地鐵站,但係都唔算難搵,係喜薈商場一上就已經係~而家仲做緊推廣4碟壽司有八折~價錢唔算太貴,性價比都幾高🥰餐廳環境似居酒屋,而卡位都好闊落,6人都坐得落咁濟🍤大蝦天婦羅丼 本身已經淋上天婦羅汁,所以唔需要沾醬已經好夠味。除左有蝦天婦羅,仲有蔬菜炸物同魚天婦羅,天婦羅粉唔厚,大蝦都好爽口,而且珍珠米煮得岩岩好🥰🍱蒲燒鰻魚玉子丼 午市套餐有麵豉湯同沙律,玉子蛋做底上面加左燒鰻魚,鰻魚仲有三大塊勁足料又無骨🤤超抵食!!🍠南瓜番薯天婦羅 各有四塊,南瓜同蕃薯都好甜,皮薄薄地更加食到入面既味道,外脆內軟~🍣油甘魚腩壽司 單件咁叫真係有少少貴🥺不過見到咁厚既刺身就覺得好抵食🤣成一cm咁厚🥹🥹啲飯包得夠實唔會一夾就散晒,有機會想試埋其他🤤
🍤大蝦天婦羅丼
🍱蒲燒鰻魚玉子丼