2024-09-18
今次近近地係屋企附近食左間好好吃既韓國野坐低見到隔離有個煲+棉花糖,即刻拎起本Menu睇睇原來係棉花糖壽喜燒三筋肉,之後我地仲叫左好多唔同既牛,雞,豬,難得可以燒肉,當然叫多d唔同款😍環境舒服,等野食來之前仲有好多前菜可以食住等🤪傾下計之後好快就有野食到啦話說我地叫到成張檯都係野食😌真係好滿足棉花糖壽喜燒三筋肉來到之後原來店員會比時間我地去影低,佢哋仲親自幫我地煮好😍之後加埋蛋液!真係超正!另外牛我地仲叫左牛舌盛合🐮除左牛舌之外仲有和牛配搭真係超juice黑毛豬肉盛盒我地選擇左水果醬汁,呢個醬汁醃製既豬肉真係超好味!而且味道燒出來都好香,另外仲可以配搭埋生菜一齊食拉絲芝士雞肉,第一次自己燒完雞肉去卷芝士一齊食😌鍾意食芝士既,鍾意卷幾多都可以🤪
話說我地叫到成張檯都係野食😌真係好滿足