2021-11-16
前日去咗銅鑼灣見客,見完客之後可以早咗收工,梗係唔少得搵間餐廳食下野啦!👏🏻咁岩見到喺Instagram入面有人介紹咗呢一間香辣車仔麵!就咁睇車仔麵嘅賣相就覺得好有興趣,所以就行咗過去食✌🏻果然真係冇介紹錯!餐廳雖然係地道小店,不過依然非常有特色!有好傳統嘅車仔麵檔,可以見到唔同種類嘅餸菜擺晒出嚟!然後可以自己選擇❤️我最鍾意嘅都係食超林牛筋!聽講呢個係鎮店之寶之一!本身食車仔麵都已經好鍾意食牛筋,但係呢一個牛筋可以話係我食過最好食嘅!真係超林,而且牛筋做得好滑!仲要好入味👍🏻👍🏻當然唔少得要加埋呢一度嘅秘製辣汁!呢個秘製辣汁真係辣得好過癮!我食到流晒口水!🤣🤣🤣另外仲叫咗一份小食,我好鍾意呢度嘅豬皮同埋八爪魚,呢個豬皮好爽口,同埋好入味嘅咖喱!高質高質!