餐廳入邊八成都係外國人 而且侍應都係外國人 感覺就好似置身左外地快餐店一樣🤭食物選擇都比我想像中多 普遍都係偏大份 睇落好吸引😎-🐮Classic Pastrami ($125 - regular)我就係為咗呢個包晒餡嘅牛肉三文治黎🤤完全冇誇張 佢個牛肉係海量咁多 摺埋咗厚厚嘅一推 勁多勁多塊疊埋一齊🐮🐮雖然係薄牛肉 但係食落一樣好淋 唔會乾而且係有juicy嘅感覺🤤調味幾夠鹹香啱啱好!重點係我鍾意佢配搭芥末醬 味道好配搭之餘唔會太膩😎不過個包就比較乾身 味道唔知點解好似四州梳打餅🤣🤣質感偏鬆散 唔係特別鍾意😗但係個餡料真係冇得頂 另外配搭可以無限refill嘅pickle酸酸甜甜好開胃🤰🏼-🥪California (with chicken) ($120)雞肉呢個肉嘅份量都好多 係比較健康啲清新啲嘅配搭 因為佢內裏搭配左大量蔬菜 所選用嘅雞肉都係偏瘦🐣 但係相對肉質就會比較柴同乾少少😗但係麵包我鍾意呢個多啲!佢係意大利拖鞋包 脆得黎有少少咬口♪( ´▽`)但整體味道黎講就會係牛肉嗰款惹味好多🤤

• Classic  Pastrami