今日好開心同屋企人去咗濕地公園一間西餐廳,一間餐廳賣相裝修都好靚,好有格調,而且很時尚,已經俾佢嘅外貌深深吸引住了,而且呢一間餐廳位置於濕地公園附近,只需在輕鐵站一落車,行5分鐘就搵到呢間餐廳,真係好方便呀,而且在食物方面,食物嘅賣相都好好呀,裏面有好多選擇,有面,有肉燥飯,而且份量很多,一定可以食到好飽,而且最緊要係味道超級好,而且佢嘅擺盤都好有心思,證明呢一間嘅廚師都好有心做生意,而且侍應嘅服務都好好,有人情味有笑容,唔會港人走,服務一流,喺度食飯可以慢慢食,而且餐廳嘅空間都好足夠,每一張枱都好大,傾偈都好方便,好有私人空間,所以我覺得呢一間餐廳真係好值得人食,同埋聚聚都係一個好地方,所以住天水圍嘅人,一定要嚟食呢一間!