2023-02-28 506 瀏覽
🇭🇰強老二滷水專門店·滷鵝全包宴$388 (3-4人份)佢呢一個超級抵食 佢雖然話係三至四人份 但係我哋五個人食都超級綽綽有餘😍😍招呼朋友上嚟屋企買呢啲滷水拼盤真係好方便 有一個已經即刻豐富好多 唔洗買咁多野🤣鵝既部份除咗有鵝片之外 仲有鵝翼 鵝掌 鵝腎 鵝肝 鵝腸 仲要每樣每人都食到2-3舊 開心🥳我自己就特別鍾意佢個鵝肝同埋鵝片 而且佢個調味唔係太鹹個種黎既 配埋佢個醋汁超開胃 唔會好重負擔😎佢另外仲有牛𦟌同牛筋 佢個牛筋係炆到好淋 好好食🐮之後仲有豬肚 豬耳 腩肉 大腸同粉腸 我自己覺得豬肚 豬耳都好味 尤其豬耳口感好好 不過個腩肉就偏肥少少🫢🫢😂最後仲有啲雞蛋 豆腐 同鴨舌 食到我地好滿足🥰·#rbyeat#rby港式#rby藍田·📍藍田啟田道51-67號啟田大廈地下太平街市M16號舖
🇭🇰強老二滷水專門店
滷鵝全包宴$388 (3-4人份)
滷鵝全包宴

#rbyeat