2022-11-26 9 瀏覽
🚩漁吉唔知大家知唔知我買咗跳舞月票,做一個有氣質嘅女孩~跳舞之前就諗住搵吓啲嘢食先,喺OpenRice度見到呢間餐廳~平時都係喺呢個工廠嘅地下買零食,估唔到樓上會有餐廳,仲要星期六都開門!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈漁吉特選丼 $188咩都想試吓嘅人可以選擇依個特選丼有三文魚 油甘魚 鰻魚 海膽 三文魚粿 櫻花魷 赤蝦 左口魚邊 帆立貝雖然每樣一件,但都真係鋪到成碗都係個飯碗都超級深,飯量好好好多三文魚雖然係基本日本料理嘅食材,但真係超級肥美,用咗三文魚腩嘅部份油甘魚嘅油脂都十足仲有好少見嘅櫻花魷魚都係爽爽彈彈🌈比目帆立丼 $158掃一掃張Menu見到有左口魚就梗係一定要食壽司我都係好鍾意食火灸嘅,我覺得咁樣先可以凸顯出魚生嘅鮮味左口魚邊足足有五大片,燒至半生熟狀態咬落魚油都必晒出嚟帆立貝好大隻,一開二半熟狀態嘅帆立貝更加鮮甜
🚩漁吉

🌈漁吉特選丼 $188
咩都想試吓嘅人可以選擇依個特選丼

雖然每樣一件,但都真係鋪到成碗都係
個飯碗都超級深,飯量好好好多
油甘魚嘅油脂都十足
仲有好少見嘅櫻花魷魚都係爽爽彈彈

🌈比目帆立丼 $158
掃一掃張Menu見到有左口魚就梗係一定要食
壽司我都係好鍾意食火灸嘅,我覺得咁樣先可以凸顯出魚生嘅鮮味

左口魚邊足足有五大片,燒至半生熟狀態
咬落魚油都必晒出嚟

帆立貝好大隻,一開二
半熟狀態嘅帆立貝更加鮮甜
2022-11-26