朋友介紹話呢間係寶琳嘅🦐拉麵店好好食,就算遠d都好值得入去食下!果然無錯!🔹️蝦紅湯拉麵 $108呢度嘅蝦紅湯底真心好食,食得出用左好多蝦去淆🦐🦐🦐,係餐廳匠心之作,完全冇味精,食完唔會口渴,麵條彈牙都幾掛汁,拉麵嘅幾隻蝦都好新鮮,仲有大量櫻花蝦,同埋流心蛋,喺香港好少食到咁好蝦湯拉麵,大讚❗️我加咗$3 要個辣蝦醬,用來點麵都幾惹味。🔹️虎蝦乾海味炊飯 $108用咗北海道米,落咗好多乾貝和花菇,令啲飯充滿海鮮味😍,配咗大條虎蝦乾,仲有幾塊好滑的慢煮雞胸!整體黎講好滿意。🔹️自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子 $48喺碟與眾不同嘅餃子😍,每粒都用咗原隻大紅蝦,加埋免治雞肉包出嚟,超級足料,極滋味,差唔多枱枱都叫來食😍🔹️花雕酒漬新鮮鮑魚 $32鮑魚個size都ok,爽口彈牙,幾有花雕酒,唔錯!

🔹️蝦紅湯拉麵 $108
蝦紅湯拉麵

🔹️虎蝦乾海味炊飯 $108
虎蝦乾海味炊飯

🔹️自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子 $48

🔹️花雕酒漬新鮮鮑魚 $32
鮑魚個size都ok,爽口彈牙,幾有花雕酒,唔錯!
花雕酒漬新鮮鮑魚

蝦紅湯拉麵