(非會員)
今日同同事去食lunch,咁我地都點左刺身套餐($70),咁就有三個主菜揀(炸蝦天婦羅、滑蛋鰻魚、炒牛柳粒),跟住套餐仲有一個湯、味曾小食、刺身8件、前菜、白飯、飲品)。首先,佢的服務同速度都唔夠好,落單後成30分鐘先開始上食物,40分鐘先上齊3個餐。慢都算喇,但個餐真係超唔掂,我地一望到眼都凸埋。佢menu上所講的味曾小食唔見左,咁我地拎住個menu同個waitress講,個小食同前菜呢?係咪未黎?跟住佢就話已經齊喇,個味曾小食係中華沙律,而前菜就係酸薑。我地話下?一兜薑都係前菜?咁個menu明明係枝豆同八爪魚仔。佢就話我地日日都唔同款。(一兜薑都當係一道菜,你咁樣做生意,又難為你講得出口,咁無野好講啦)咁之後就飲湯啦!一打開,咦,點解唔似味曾湯既....根住原來係中湯,眉豆煲雞腳。明明係刺身餐,點會奇怪到俾個雞腳湯人飲架之後個主菜就仲離譜,全部都咸到苦既。我地全部無食晒個餐,最後陰公到酸薑送飯呢間餐廳以後永久black list
。我地話下?

呢間餐廳以後永久black list