L'AMOUR

2021-01-24 104 瀏覽
L’amour 最喜歡的法國餐廳😊一段時間無去又心思思掛住佢個焦糖鵝肝同埋龍蝦尾帶子薏米意大利飯,呢兩款真係誠意推介😊佢呢間餐廳除咗靚啲之如,嘢食仲好好味☺️今次我地食左一個餐+焦糖鵝肝+波波酒-dream + 蘋果酒😜個餐我地要左忌廉蟹餅+龍蝦味帶子薏米意大利飯+美女與野獸,個餐仲有埋餐湯😉今日嘅餐都係忌廉湯+超級脆嘅蒜蓉包今次試左波波酒既dream, 佢個色真係超級靚,藍藍地黃黃地既漸變色,但個波波維持唔到好耐就會散,所以影相真係要快🥰點解我會對個焦糖鵝肝咁念念不忘呢,除咗我好鍾意鵝肝之外,佢真係特別,鵝肝同焦糖神奇咁match🥰龍蝦尾帶子薏米意大利飯食落既口感煙煙銀銀,超級特別,真係第二到食唔到。忌廉蟹餅都好好味,有好多蟹肉仲有魚子醬。 龍蝦尾帶子薏米意大利飯食落既口感煙煙銀銀,超級特別,真係第二到食唔到。忌廉蟹餅都好好味,有好多蟹肉仲有魚子醬。
L’amour

最喜歡的法國餐廳😊
佢呢間餐廳除咗靚啲之如,嘢食仲好好味☺️
今次我地食左一個餐+焦糖鵝肝+
波波酒-dream + 蘋果酒😜
今日嘅餐都係忌廉湯+超級脆嘅蒜蓉包
忌廉蟹餅都好好味,有好多蟹肉仲有魚子醬。
忌廉蟹餅都好好味,有好多蟹肉仲有魚子醬。
Dream
焦糖鵝肝