最近去咗熊本燒肉 Yakiniku Kumamoto,性價比超高‼️同時燒肉+火鍋不是夢😍佢哋嘅 **日式和牛燒肉火鍋** 加上 **HK$88 的 JUMBO 海鮮盛**,無限仼食架!我哋選咗SET B嘅極上澳洲和牛燒肉火鍋,肉質超鮮嫩,搭配湯底真係好味!加HK$158可以享受任食嘅 JUMBO 海鮮燒系列😍大鮑魚肉厚又鮮,食完令人回味!手臂虎蝦超新鮮,多肉又爽口!⁠大蟶子肉質好鮮,⁠新鮮扇貝巨型超juicy!再加少少錢仲可以任食令和之怪物生蠔同皇帝蟹腳,兩樣都好正!日本直送,超級鮮味!湯底揀左柚子雞湯+熊本牛腸鍋,雞肉鮮嫩,牛腸鍋超足料!蟹棒,芝士竹輪,火鍋必備!肉類推介芝士和牛福包同京都牛肋條,好正!加埋大大碟既日式野菜盛同野菌盛,日式魚蛋樂園,健康之選!除咗仼食燒肉同海鮮,日式小食即叫即炸!香脆可口✨例如脆炸雞軟骨,炸粟米丸同吉列帶子,食落有驚喜!Matcha 抹茶蕨餅同鯛魚燒都係完美嘅甜品選擇,特別係佢哋嘅任食棉棉冰同 雪條,真係好懷舊。

湯底揀左柚子雞湯+熊本牛腸鍋,雞肉鮮嫩,牛腸鍋超足料!