餐廳: 大家樂 (T Town South)
資訊:

今日好開心同屋企人去咗天水圍附近嘅一間大家樂,大家樂不嬲都係平民餐廳,又方便快捷,價錢經濟實惠,而且仲係老字號,好多地方都有一間大家樂,真係我有親切咁,同埋有保證,今次叫咗個肉醬飯,呢個飯呢撈飯實在太好食了,每次佢哋都會帶呢一個,而且大家樂好有趣,去到邊個地方,呢度質素也是一樣定,所以你唔需要擔心去到另外一間大家樂就唔好食,我好肯定呢一個先我嘅飯都係好好食,而且地方企理乾淨,我覺得好有人情味,而且侍應嘅服務態度都好好,都會好樂意幫你斟茶遞水,我哋清潔枱面,所以我覺得呢一間大家樂咁多分店係有原因的,而且佢嘅選擇都好多,有燒味飯,有焗飯,有炒飯,我想聽飯,所以我覺得一間大家樂真係好抵食,而且份量十足,我同朋友相聚,都係一個好地方嚟㗎