2025-02-15
早2日食咗餐超正既午市涮涮鍋,食物質素真係幾高質,食到我地好開心好滿足😁呢個超正嘅午市Set有6款 Shabu Shabu 選擇,價錢由$129~$199,有雞、豬、牛、海鮮揀,湯底都有5款任揀,佢哋最出名係牛肉,但係我哋今次兩個都係揀咗食豬😝北海道夢之大地豚 $139套餐包:本日前菜、旬之野菜盛合、飯/烏冬、飲品,仲有甜品🍨雪糕可無限添加。湯底選了🍅甘甜完熟蕃茄湯底蕃茄味非常香濃,喜歡蕃茄的一定要試吓呢個😉🥘新加坡風味叻沙湯底湯底帶來濃郁椰奶香味,加上辣椒、檸檬草、香茅嘅味道,好好味,最緊要佢唔係太辣😋🥗前菜配有3款小食🔸豆腐🔸鮟鰜魚肝🔸芥末響螺各有特色,細細碟,一口入口,釣下你胃口主角🐷大地豚,好鬼好味,肉質非常鮮嫩多汁,入口即化,食落仲帶有淡淡的豬肉香氣,正到不得了。🌽🥬野菜盛盒都好豐富又新鮮鮮甜😋另外我超喜歡佢哋嘅甜品🍨雪糕,今期做緊芝麻味,我想講好好好好好好好鬼好食,芝麻味+牛奶味好好好滑好好好濃郁,超級超級正,大家只要用枱面嘅QR code落單,可以任叫任食,我就食咗3球😝提提大家午市時間:12-3pm(last order大概係2:30)另外到世貿中心,記得首先要上一層,
北海道夢之大地豚 $139
湯底選了
🍅甘甜完熟蕃茄湯底
蕃茄味非常香濃,喜歡蕃茄的一定要試吓呢個😉
🥘新加坡風味叻沙湯底
🥗前菜配有3款小食
🔸豆腐🔸鮟鰜魚肝🔸芥末響螺
各有特色,細細碟,一口入口,釣下你胃口
提提大家
另外
到世貿中心,記得首先要上一層,然後向右手面搵升降機再上去11樓😉