2023-04-04
超高質醉胡爐的驚喜今晚又同班朋友出去食飯,醉胡爐一直都想試,因為知佢特色係每檯都有房仔,私人度高👍岩哂我地成班女傾計,加上睇食評好多人都讚佢地高質素,加上見啲明星都去既,即管就試下🤭嗌左一檯野食,個牛拼盤好吸精,有幾種牛既不同部位,大概每樣4-5塊,每人都可以試到兩個湯底都好入味👍 真係好足料! 仲要職只係幫我地將d 料分開哂,可以慢慢自己落入去個鍋到滾花膠好彈牙,丸類都有特色,唔係普通野,好鐘意食佢個梅菜肉丸,好特別!其實以食物質素來講真心好高質,材料新鮮,就算連蔬菜都真係新鮮味道,餃子拼盤亦有唔同種類同餡料,滿足哂我呢啲貪心鬼既口味,想咩都試下🤣🤣另外,都想讚下啲職員,好有禮貌,我地成日需要配料醬料都好配合拎來😊最後order左🔅胡爐十二道牛盛盒 🔅日式和風藩茄沙律🔅餃子拼盤🔅丸類拼盤🔅蔬菜拼盤🔅胡椒豬肚花膠雞鍋🔅松茸合桃雜菌鍋
最後order左
🔅胡爐十二道牛盛盒