2025-01-09 384 瀏覽
一班人一齊食飯梗係打邊爐啦!約埋幾個朋友嚟火鍋放題,呢間真係性價比高到爆!叫咗瑤柱冬瓜卜卜蜆~加熱後啲蜆打開晒,湯底鮮甜👍全程掃QR code落單,幾多選擇,唔同嘅嘅肉類,有牛肉(牛腱肉、肥牛等等)、雞肉等!仲有好多丸可以落單,蔬菜方面,特別有我花生豆芽!同埋有豆杯苗,真係好正!出面好少火鍋店有😊食個陣仲做緊活動,喺社交平台share,就可以無限追加麻辣雞煲、黑毛素肚,同埋頂級和牛拼盤!牛肉款式有安格斯牛小排、SRF和牛、手切封門柳等,打邊爐一定唔少得牛肉,必備!另外加$50可以試埋刺身放題,有三文魚、希靈魚、甜蝦、赤貝等等,擺盤啱晒打卡。跟單加$50仲有埋海鮮船!超級新鮮,上面插住啲蝦仲喺度跳跳下掙扎!郁得好勁,鮑魚都係,全部都好新鮮!又肥美。另外海鮮船仲有帶子、珊瑚蚌等食材,超級鮮味😄