2024-01-28 136 瀏覽
今次食嘢帶嚟一啲越浪漫味道,搞到個味蕾即刻走去咗胡志明市!坐低黎嗌咗個牛魔王湯河,啖啖肉嘅滿足嚟哂喇!牛肉嫩滑得滯,牛筋牛丸彈牙,啖啖真材實料🍲。湯底香濃,得個飲添!辣醬雞翼講嘢呀,秘製辣醬嗌醒個魂,外皮煎到唔錯色,脆口得滯啊,撈埋啲酸酸甜甜嘅越南沙律,真係正!雞翼入面嘅肉絲絲爛,惹味到我喊出嚟✨。最後嘅滴漏咖啡真係濃得嚟香味四溢,係咁上下嘅香濃跟住就同你乜都冇得輸。攞杯冰涼涼嘅滴漏咖啡嚟配暖笠笠嘅牛魔王湯河,咖啡配牛肉,絕配呀!☕坐喺榆越,食埋佢哋嘅招牌牛肉法包,啖啖肉香,又夠口感,下次真係得閒仲要再嚟試試其他啲野㗎😊。基本上呢間,就係尋日常中嘅一丁點驚喜,食得開心又暖笠笠!🌟🌟🌟