2018-08-03
上個月同屋企人去左長沙灣,星期六日晚難搵地方食飯,就入左依間越南餐廳。感覺有啲似港式茶餐廳,姨姨帶我地去張大檯坐。法式焗蒜茸包👼🏻$20好食程度🌟🌟🌟🌟性價比程度🌟🌟🌟🌟一岀爐就好香,因為嘴饞爸爸太想食就叫了豬背骨👼🏻$78好食程度🌟🌟🌟性價比程度🌟🌟🌟🌟⭐️好平😱仲要大大份,用bba sauce 整嘅骨,幾入味!飛天通菜👼🏻$55好食程度🌟🌟🌟🌟性價比程度🌟🌟🌟🌟依間鋪頭時不時會有特價品,去嘅話記得問下姨姨啦!份量唔太多,不過都有蝦醬香味,似返越南!特色拼盤👼🏻138好食程度🌟🌟🌟🌟🌟性價比程度🌟🌟依個最好食了!蝦餅萬歲!有時啲料會冇曬!記得早啲落order!生牛肉湯粉👼🏻$42好食程度🌟🌟🌟🌟性價比程度🌟🌟🌟🌟好食是好食的,就是份量可以再多🤣咖哩軟殼蟹👼🏻$128好食程度🌟🌟🌟性價比程度🌟🌟🌟依味餸我其實都分唔到係越南定泰國,不過我每次都流曬口水!倆者絕對絕配另外我地叫左個清酒!陸奧八仙,果然好鮮,易入口,啱曬女性!仲有值得嘉許嘅係依到啲野飲好大杯,份量驚人,我再坐到一粒鐘都飲唔完!性價比程度🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
感覺有啲似港式茶餐廳,姨姨帶我地去張大檯坐。
法式焗蒜茸包👼🏻$20
性價比程度🌟🌟🌟🌟
一岀爐就好香,因為嘴饞爸爸太想食就叫了
豬背骨👼🏻$78
好食程度🌟🌟🌟
性價比程度🌟🌟🌟🌟⭐️
好平😱仲要大大份,用bba sauce 整嘅骨,幾入味!
飛天通菜👼🏻$55
特色拼盤👼🏻138
好食程度🌟🌟🌟🌟🌟
性價比程度🌟🌟
生牛肉湯粉👼🏻$42
性價比程度🌟🌟🌟🌟
好食是好食的,就是份量可以再多🤣
咖哩軟殼蟹👼🏻$128
好食程度🌟🌟🌟
性價比程度🌟🌟🌟
另外我地叫左個清酒!
陸奧八仙,果然好鮮,易入口,啱曬女性!
性價比程度🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟