食物質素差,服務差。專門招待大陸旅客的食店。是一間不招待本地客人的食店。職員服務態度差,特別是收銀位個職員。唔係經常發夢無帶腦返工<漏單>都算仲要罵返客人話係我們問題。還有就是食物質素炸雞翼<炸到乾曾曾>蕃茄xx意粉,意粉完全無落鹽,蕃茄汁和意粉分開煮淡而無味。漏單情況經常發生,做錯了,不但唔會即刻入單補夠,還要聲大夾惡幾個圍住你兇你<將問題推卸落客人身上>見到門口有大陸客人,即刻走來趕客。只係差幾分鐘就下午茶餐,但職員走來一手拍落餐牌,然後兇神惡殺話而家只可以叫午餐。如果要食下午就要夠鐘才可以入座。問題1:門口沒有標示未到下午茶時間,也沒有貼紙話下午茶要在門口等候。問題2:每間分店或者是茶餐廳都不會咁樣做法。差幾分鐘不比看餐牌。仲要罵客人趕客走接待大陸客人。問題3:如果未到時間,點解又會有下午茶餐牌呢?問題4:其實如果職員態度禮貌一點,話比我們知暫時未有下午茶,可能要多等一會才落得單。飲食業服務質素,食物質素經常被人評論,遊客們經常話香港“飲食業”的服務質素很差劣。點解唔反省一下因為你們的問題而令生意差無客呢?還有就係,如果沒有本地客支持,你們又會生存到而家嗎?😒不建議光顧椰仔餐廳,
食物質素差,服務差。
專門招待大陸旅客的食店。
是一間不招待本地客人的食店。
職員服務態度差,特別是收銀位個職員。

還有就是食物質素
炸雞翼<炸到乾曾曾>
蕃茄xx意粉,意粉完全無落鹽,蕃茄汁和意粉分開煮淡而無味。

見到門口有大陸客人,即刻走來趕客。
如果要食下午就要夠鐘才可以入座。

接待大陸客人。

問題3:如果未到時間,點解又會有下午茶餐牌呢?

飲食業服務質素,食物質素經常被人評論,
遊客們經常話香港“飲食業”的服務質素很差劣。
點解唔反省一下因為你們的問題而令生意差無客呢?

還有就係,如果沒有本地客支持,你們又會生存到而家嗎?😒

不建議光顧椰仔餐廳,趕客,漏單又推卸責任和兇神惡殺罵客人。

不建議光顧!

下午茶