2017-02-01
昨晚同一班同事一齊去(牛牛)消宵夜,本身想試好耐嫁啦!整個過程總算無失望到場一出𨋢,環境舒適,場外等候座位又寬闊,又多座位,最可愛的是花花組合椅,如果一班人一齊合照別有一番風味!而場內環境,設計簡單,空間十足,寬敞舒適,空調比一般食士流通,怕熱怕凍人士不必擔心過熱或過凍,場面已略介紹。除了食景之外,當然食物是大家最關注的焦點,(牛牛)湯底鮮而不過濃,清而不過淡,味道調得相當恰當不好味精人士,值得一試!回家不需飲過百杯水解喝!在食物方面最值得一讚的是種類多,話明是台式火鍋,亦不失台式火鍋食材,有火煱麻薯,蛋餃,台式腸.......等等新奇有趣!熟食方面記住試下肉燥飯,同肉燥蛋,講講下我又想去食朋友們我無誇大嫁,你地不如試試再評論下。還有一點(牛牛)重點之一海鮮,鮮肉,凍肉越食越鮮,保持水準,牛嘅脂肪分佈平均,比市面上火鍋店好過多多聲,點單三四碟以下肉類質素依然有水準!飯後甜點,當然逃不出有兩個胃嘅我,但我個人認為燉蛋偏甜,其餘一律好食!價廉物美!物有所值!食得滋味!200蚊還有得找邊到有得揾!?任飲任食,時刻充貨!工作深宵後,牛牛依然有好吃!
除了食景之外,當然食物是大家最關注的焦點,
熟食方面記住試下肉燥飯,同肉燥蛋,
講講下我又想去食朋友們我無誇大嫁,你地不如試試再評論下。
價廉物美!物有所值!食得滋味!