餐廳: 麗香園冰室 (興華廣場)
資訊:

2019-07-31 53 瀏覽
去完青年廣場睇完個展,一行四人行過隔離興華邨醫肚,見商場有間新茶記,決定入去試下。當日熱到成30幾度, 一坐低二話不說就先柯打左一杯凍飲蜂蜜爆珠,難得茶餐廳有特飲,一定要試下 🤭每一杯都有三角冷泡茶包,好揼本吓! 印尼炒米炒得幾乾身,唔錯!咖哩牛腩飯咖哩汁好有椰香味,白飯亦都好乾身唔會一劈劈。炸雲吞即叫即做好香口,份量夠,如一個人去食一碟就飽。華麗園三文治,基本上我地唔知佢係乜,所以先叫,上枱就知道大概係同公司三文治冇乜分別, 值得一提佢地雞蛋煮得好靚。

印尼炒米炒得幾乾身,唔錯!

咖哩牛腩飯咖哩汁好有椰香味,白飯亦都好乾身唔會一劈劈。

炸雲吞即叫即做好香口,份量夠,如一個人去食一碟就飽。

2019-07-19