2022-06-30 860 瀏覽
又嚟買外賣返公司食,平時經過地道館都好多人排隊,精明食家用外賣app,慳返等候時間👍🏻叫左四餸車仔麵,生菜、蘿蔔、牛腩、蟹籽丸、米線,加杯熱朱古力,外賣app總數$50.4🤓 鍾意佢湯同料分開裝,咁就唔駛擔心會稔晒👍🏻 啲湯好熱,係真係好熱,攞出嚟時係會辣手嗰種🔥生菜、蟹籽丸唔講了,同平時都無咩唔同🤣 但蘿蔔,非常出色,真係好甜,而且無渣,蘿蔔都真係試緊伏之選,有時係苦同多渣真係令人心情差,但呢個值得推薦🤤 牛腩有啲un,汁係好食,但質地會令我下次唔揀佢,不過牛腩都真係好足份量,食極都仲有。食完成份真係好飽,極度飽,完全唔會驚唔夠,然後衝在蘿蔔嘅份上,我應該會再次去食😋