好耐冇跪玻璃啦今日又黎挑戰吓屋企隻🐯👩🏻‍🦰嘅底線放工去旺角又想打個邊爐,又想任食未入到朗豪坊,就俾我見到牛氣唔諗啦,衝入去自從開咗關之後都好耐冇喺香港打邊爐。好啦,俾個機會佢嗌個Level 4包括澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、特選牛小排、PRIME美國肩胛肉眼、穀飼牛肩肉、牛骨髓、精選雞腿肉、特選豚肉、特選海鮮、日本帆立貝、挪成三文魚刺身、花膠、青口、大海蝦、墨魚滑、脆鯛魚片、爽脆水魷自助區方面,選擇其實都好多,丸類、蔬菜、沙律、關東煮、熱食、炸物、仲有唔少得嘅甜品,但係我個人就比較少食甜嘢,所以就冇特別留意🙏🏻🙏🏻🙏🏻QR code落單方面,額外會有迷你丼飯、壽司、甜品等等,其中迷你丼飯係最出色嘅肉類,因為揀咗Level 4主要都係叫澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛,兩種肉質各有唔同,油脂嘅分布各有特色。海鮮方面,大蝦一定係必點,新鮮肉質彈牙,其他海鮮就因應個人口味,蝦滑同墨魚滑都大推。回頭率80%
好耐冇跪玻璃啦
今日又黎挑戰吓屋企隻🐯👩🏻‍🦰嘅底線
放工去旺角又想打個邊爐,又想任食
未入到朗豪坊,就俾我見到牛氣
唔諗啦,衝入去自從開咗關之後都好耐冇喺香港打邊爐。
好啦,俾個機會佢嗌個Level 4

但係我個人就比較少食甜嘢,所以就冇特別留意🙏🏻🙏🏻🙏🏻

QR code落單方面,額外會有迷你丼飯、壽司甜品等等,其中迷你丼飯係最出色嘅

回頭率80%