2019-01-21
太好啦!因為終於都完左個大project啦,雖然老闆不在,但到忍唔住要同同事去食番餐好然後再飲酒😏e間係洒吧附近,食完去飲真係一流一入門見到d 投影都幾有新意,等入位時都睇左好耐,之後仲會出現我最喜愛的Movenpick雪糕🍧正ar一坐低就叫左d壽司食左先,依2款特別推介,玻璃蝦同個汁好夾,香甜得黎又食到蝦味😋和牛壽司表面輕輕燒熱太約5成熟,再配上燒汁後都食到好香帶小小溜口的牛香,必食之選👍🏻刺身方面都幾新鮮,食唔出麻麻地的感覺。帶子食到停唔好口,我諗我食左30塊up😆燒肉有好多唔同的款,有五花肉、一口安格斯、牛仔⻣、半切雞中翼...牛仔⻣個人建議唔好燒等太耐,2分鐘左右,怕生的話唔好多個3分鐘,味道好唔再講,淋得黎帶點"煙un",可以試一試😋牛油金菇😋😋一個人食左3兜放哂落去燒燒燒🍗整體都十分唔錯,另外都提一提叫野食落order係用pad直接落單,真心方便,食物叫左都好快就上,番叫都跟足數量比,所以唔洗狠狠地入單🤣番炒指數 > 一定會再黎😁
e間係洒吧附近,食完去飲真係一流
刺身方面都幾新鮮,食唔出麻麻地的感覺。
帶子食到停唔好口,我諗我食左30塊up😆
牛油金菇😋😋一個人食左3兜