2007-11-26
試個一星期五日返工都幫襯大家樂的早餐,因為碼頭無乜野食賣,但自從上一次事件,我以後都不再幫襯大家樂!好地地買份外賣早餐,叫了魚柳腸,個收銀次次覆我係魚柳腸,但張單就打魚柳旦,我又趕時間成日遞單到水吧先發覺,咁都算啦,因為忙中有錯好正常,但有一次又係魚柳腸事件,我發覺佢地比錯我,叫佢地換番咁好正常,點知個車尾負責包外賣個姓張個亞姐即刻黑晒口面,話我張單落魚柳旦,我話個收銀成日都落錯單啦,佢更加黑面,好0吾耐煩咁大聲叫”佢要魚柳腸,0吾係旦”,之後幫我PACK 外賣大大力,攪到我鬼咁尷尬, 又0吾係我錯,佢仲乜要發我老脾.攪到我食份早餐都0吾開心,之前佢的態度都好有問題,叫?巴叫客人取外賣都好鬼悔氣,但我都懶得理佢,今次真係忍無可忍先至寫食評!收銀同水吧的服務都好有禮貌,但次次比包外賣的亞姐破壞晒佢地0既努力!!!大家樂,你賣咁多廣告,又裝修得咁靚無非想提升自己的形象,但請你慎重考慮你的員工的服務態度,一個害群之馬足以直接破壞客人對你的印象!!!