2017-07-21 618 瀏覽
太耐無去朗豪坊食野,估唔到多左呢間新食店~~ 一心諗住黎玩下個摩天輪,好彩無失望~ 摩天輪係雜錦拼盤,包5種小食:蒜香雞翼,意大利包,薯丸,炸秋葵,芝士肉丸~ 各款小食味道算一般,勝在摩天輪造型吸引,基本上每枱顧客都有order~另一必叫的是pizza~ 係薄pizza, 餅底出色,pizza 料& sauce係自由配搭~ 原先想揀鰻魚做其中一款料,但後來覺得鰻魚較難同其他sauce / 料配搭,所以最後揀左白鱈魚柳,帶子,火箭菜,蘑菇,車里茄,sauce 揀左杏仁醬(出面較少有), 另配有芝士~ 整體上個pizza係好味的,但白鱈魚柳太咸~ 個杏仁醬在pizza上試不到太真的味道,但order摩天輪都有跟呢個sauce, 係好味的另一要讚的是服務員態度好好,又nice呢間餐廳可以encore呀最方便係可以嚮openrice book 位,堅方便~

另一要讚的是服務員態度好好,又nice
呢間餐廳可以encore呀
最方便係可以嚮openrice book 位,堅方便~
雜錦拼盤
Kirin荔枝味 & 青蘋果味