2019-02-07 491 瀏覽
係Burgeroom 窗口位用餐, 對住呢間外牆有寫住各款雪糕都好吸引! 決定食完burger就過對面試下! Thai Tea 食完第一啖有種去左泰國既感覺! 香濃既奶茶味加上棉棉既雪糕口感, 正吖! 食幾啖就好似飲左一杯泰茶咁,非常濃郁!上面加左果乾, 我估應該係杏脯乾, 不過Thai Tea 既味道都蓋過果乾味。 無為杯雪糕加好多分。 Hokkaido Milk with Honeycomb推介! 牛奶味比泰茶更綿更甜!粘到用佢個雪條棍匙羹食都有啲困難,我食到一半連個羹都斷左🤣 但入口真係好滿足! Topping 係粟米片, 同個牛奶雪糕好夾! 環境舒服, 不過留意返佢地原來9:30pm last call , 唔好太夜過去。

Thai Tea

Hokkaido Milk with Honeycomb