2018-07-30 180 瀏覽
有時返工返到人都癲真係極度需要食返D好野去調劑下心情😎。" 爐端燒 "老老實實我真係好少食喎, 既然朋友興致勃勃咁就去試下啦。店內外都係充滿住日本氣息, 感受住濃厚日本氣氛食餐飯,都唔錯呀!♥️當自己去左旅行北海道甲羅燒: 食完醒哂神啦😂😂。好彩燒烤方面都是由侍應幫手將食物煮熟  我自己黎應該搞唔掂XDD燒之前加左小小燒酒, 當酒揮發既時候, 香味出哂黎再撈埋鵪春蛋, 生熟程度剛剛好, 真係好香。 浜燒鮑魚 : 新鮮啦, 唔洗講, 不過我覺得最正係, 燒完唔會變左柴皮, 試過一次自己燒搞唔掂, 今次有店員真係好好多, 可以幫我控制火喉。鵝肝帆立貝壽司 : 鵝肝一向都係我like, 加埋帆立貝係上面, 口感唔會太油膩。左口魚邊壽司 : 入口即溶, 魚油味滲出好甘甜。稻草烤塩鰹刺身: 個樣以為係熟哂,其實係一塊塊刺身, 加埋蒜片,蔥花同醬油一齊食口感仲好特別。

左口魚邊壽司 : 入口即溶, 魚油味滲出好甘甜。

稻草烤塩鰹刺身: 個樣以為係熟哂,其實係一塊塊刺身,
加埋蒜片,蔥花同醬油一齊食口感仲好特別。

2018-07-11
5 分鐘 (堂食)
  • 北海道甲羅燒