2018-04-22 1679 瀏覽
之前試過係呢間餐廳食晚餐,雖然係價錢貴左少少,不過嘢食都頗清新,特別係麵包,所以趁著禮拜日,試試午餐如何!不過服務都係比較一般,問過咖啡可唔可以之後先上,講左可以,不過都係一早就到!咖啡同梳打水都無咩特別,個人覺得點果汁會好d,因為起碼係新鮮水果榨汁!呢個雖然賣相普通,但牛油果同沙律都新鮮,牛油果好滑味濃,而重點係個麵包,入面有芝士,真心好好味!呢個廚師秘製All day breakfast 味道還可以,但相比較牛油果三文魚三文治就比較失色,雖然食材都新鮮,麵包軟熟,但個秘制茄汁焗豆味道麻麻!而餐廳環境都算舒適,因為餐廳標榜有機,個別食物都幾特別,價錢相對較貴,但都可以接受!不過最重要個係麵包,真心唔錯!
  • 麵包