餐廳: Poke Go (漆咸道南)
資訊:

2023-07-28 64 瀏覽
平日中午咁啱經過開尖沙咀工作想搵小小輕盈啲既野食做午餐於是就同同事一齊OpenRice 睇吓附近有啲咩好食又唔油啱我地呢啲想食得健康既朋友仔~跟住就碌到呢間!行到門口就感受到滿滿既異國氣息裝修得好有夏威夷既風情菜式都好精緻同吸引NALU |Brown rice Cold pressed apple juice (Set)呢個壽司飯主要由八爪魚、樱桃番茄、和式青蔥、甜粟米同埋蟹棒沙律整成賣相好靚之餘又真係好輕盈入口涼涼地 好適合炎炎夏日食呀OHANA |Brown rice Avocadopineapple juice (Set)而朋友叫呢款壽司飯入面有三文魚、沙律菜、樱桃番茄、溫室青瓜、甜粟米、蜜糖芥末醬同埋一啲芝麻果仁食落口會比較濃味同埋會偏甜好啱一啲鍾意甜沙律口味既朋友而果汁類飲品全部都係同冷壓而成既果汁味道天然又有益下次黎開尖沙咀一定要再過黎食~~
平日中午咁啱經過開尖沙咀工作
想搵小小輕盈啲既野食做午餐
於是就同同事一齊OpenRice
睇吓附近有啲咩好食又唔油
啱我地呢啲想食得健康既朋友仔~

跟住就碌到呢間!

行到門口就感受到滿滿既異國氣息
裝修得好有夏威夷既風情
菜式都好精緻同吸引

NALU |Brown rice

呢個壽司飯主要由八爪魚、樱桃番茄、
和式青蔥、甜粟米同埋蟹棒沙律整成
賣相好靚之餘又真係好輕盈
入口涼涼地 好適合炎炎夏日食呀

OHANA |Brown rice Avocado
pineapple juice (Set)

而朋友叫呢款壽司飯入面有三文魚、
沙律菜、樱桃番茄、溫室青瓜、甜粟米、
蜜糖芥末醬同埋一啲芝麻果仁
食落口會比較濃味同埋會偏甜
好啱一啲鍾意甜沙律口味既朋友

而果汁類飲品全部都係同冷壓而成既果汁
味道天然又有益

下次黎開尖沙咀一定要再過黎食~~