2019-07-09
星期日荃灣食野真係好恐怖,超爆多人!但delifrance 算叫易d搵枱,一黎都可以搭枱丫ma,仲要有幾多bb櫈tim!我地坐低好快叫左個二人餐,但唔記得映低,百幾蚊有哂前菜主食野飲同甜品,都唔錯!首先就d前菜拎左先,其他就等個call機飛碟響先去拎,本身想叫個焗薯批,但無哂!好失望!咁轉左叫白湯同芝士西蘭花,份量其實較少、味道就普通不過不失~野飲叫左個芒果檸檬梳打,仲加左6蚊要個乳酪畀個女食首先黎左個煙三文魚卡幫尼煙肉扁意粉,煙三文魚得3片,意粉老公嫌硬,但其實唔覺,幾有咬口,我女三歲半食都無問題,仲幾鐘意食tim,味道唔錯既!肉醬千層麵焗薯,幾好味,佢有個自助counter可自取芝士粉加落食物度,略嫌係肉醬d肉少d,係茄汁多最後個蝴蝶酥雲呢拿雪糕,蝴蝶酥個樣睇落係差d,但我女都食哂,都ok既,雪糕都幾大球、幾抵食啦le個餐服務員執枱都幾快手
服務員執枱都幾快手