2021-05-28
天口熱, 無乜胃口, 食D辣野開下胃係基本啦. 餐廳一向服務都好好, 電話外賣自取有七折之餘, 仲主張即叫即煮, 所以出發前叫定, 就剛剛好. 仲要送冷或熱飲, 凍飲仲要唔駛加錢添.酸菜江團魚, 食得辣既, 建議嗌大辣, 魚片滑得很, 軟得黎有時一夾就斷開添, 但大部份都有連埋魚皮, 如果唔鍾意食魚皮既人, 可能要考慮一下喇.佢會送埋個白飯既, 我最興就係撈埋D酸菜湯一齊食, 雖然唔係人人接受倒, 但真係份外惹味.同事食水煮魚同水煮牛, 今次叫左大辣, 辣到佢地飛起, 水煮比酸菜係辣D既, 所以下次水煮都係叫返中辣好D. 鮮牛肉都好嫩滑, 份量都算多既.再一次讚下店員, 本身同事點餐佢只係話要檸茶走甜, 平常無講凍, 就等於係熱架啦, 原來佢係要凍既. 當佢去取餐個陣, 佢問店員可唔可以換杯凍既比佢, 真係可以比佢換倒, 唔係間間餐廳都咁好相與架.最後提供埋外賣餐單, 因為餐廳情調比較暗, 所以拎左張返黎影個清晰版既, 開心SHARE.