2021-10-10
見Yoho mall依間餐廳新開,晚市都幾多人,加上食評評價都唔錯,一於拉埋朋友一齊試試。餐廳環境光線柔和,乾淨整潔,設計簡單冇乜花巧嘢唯一有少少怪嘅係全晚都播住普通話歌😅😅朋友聽得出,話係大陸劇集歌😆😆funny😆😆喺門口揀咗想要邊一種肉,或者邊個套餐之後,坐低咗,就可以出去自己拎沙律、湯、白飯、仲有餐具。沙律有兩種,一款係椰菜為主,另一款係薯仔。個人超鍾意薯仔沙律,滿滿嘅澱粉質享受!我哋揀咗個二人套餐,係有鹿兒島和牛肉眼、豬扒、雞扒、同埋番薯條。和牛肉眼外皮係吉列炸左,薄薄地,又夠香脆,將塊牛肉係咁以喺石頭上燒一燒,肉味算係幾香濃👍🏼👍🏼至於雞扒同豬扒,超級大塊!豬扒肉味甜甜地,幾好食。如果石頭唔夠熱,可以叫店員幫你換過另一塊,始終雞同埋豬,都真係要慢慢燒,熟晒先好食,都幾好玩,就好似無端端喺室內燒烤咁😁😁炸番薯條,都算有驚喜!份量好多,而且味道好甜,好味😋
餐廳環境光線柔和,乾淨整潔,設計簡單冇乜花巧嘢
至於雞扒同豬扒,超級大塊!豬扒肉味甜甜地,幾好食。
炸番薯條,都算有驚喜!份量好多,而且味道好甜,好味😋