2016-06-29
尋日下午茶,大家想試呢間有成百款芭菲揀既ufufu,勇於嘗試的我們即管一試!!四點去到,都幾多人,坐底打開menu睇住先,認真花多眼亂。由於我肚餓,所以揀左漢堡扒+雞扒打算比個胃滿足下。落完晒order,我地五個人梗係傾住計等喇。點知等呀等,眼見人地第二枱遲過我地十五分鐘落單都已經有飲品有食物出,我地心知不妙,一定係剛才位侍應無落單。果然,一問之下所有野都無落過單。兩個朋友趕住返工,結果佢地個lunch time咩都冇食過就要返去工作了。算喇,淨返三丁友都係要食既,由頭再落過單,落完後侍應扭轉面敷衍咁講唔好意思,very good既service,算!!新開既店係咁上下水準,唔好要求咁高😓講返食物質素吧!漢堡扒+雞扒(九州特式醬汁) - 漢堡扒都幾juicy,雞扒煎到岩岩好,ok好食宇治抹茶配蕨餅芭菲 - 除左個所謂蕨餅唔好食之外,其他配料都好食,芭菲入面既材料尚算豐富熱蜜糖檸檬紅茶 - 講堅係唔好飲既,不過係我唔岩,人地呢度係食芭菲既,學咩人飲茶呢?!至於另外個兩樣甜品,芒果杯芭菲、朱古力香蕉梳乎厘班戟,朋友話味道係可以接受既水平,但唔算特別好食。結論,食物質素還可以,大概試一次就夠
四點去到,都幾多人,坐底打開menu睇住先,認真花多眼亂。
由於我肚餓,所以揀左漢堡扒+雞扒打算比個胃滿足下。
落完晒order,我地五個人梗係傾住計等喇。
果然,一問之下所有野都無落過單。
講返食物質素吧!
結論,食物質素還可以,大概試一次就夠。