2024-09-18 705 瀏覽
朋友屋企附近新開了一間小小的西餐廳,抱著「行過經過都唔好錯過」嘅心態試試看!結果味蕾大大滿足🥰🌟自家制橙皮華梅Gin coke $68叫了店家出品釀的酒,有橙皮話梅味,甜甜地嘅Gin酒,想酒味濃啲仲可自行添加~🌟welcoming snack 茄子塊葉同啲茄子一齊食,味道好豐富,未試過,都幾鍾意😍🌟Dinner set $188可自選一款前菜和一款主菜🫕Soup of the day 粟米湯香濃😋🍤🍞西班牙蒜油蝦配自家製麵包蝦很彈牙,味道也很好,麵包好鬆軟,索埋啲蒜油更香😌🍚墨汁帶子意大利飯賣相好吸引,三隻帶子好彈牙,墨汁意大利飯不會太漏👍🏻🌟 加拿大黑毛豬架 $188見佢一件都幾厚肉,都怕佢有啲諧,但最後又無播,仲有一薄層豬油脂,幾香~🌟秘魯牛心串這個是是日special ,menu上沒有的,店家推介,即管試下,又幾厚身和腍身,好味👍🏻店面雖小但感覺幾溫馨,同朋友傾偈都唔會感覺太侷促。成餐飯嘅菜式都好有驚喜,啲歌又幾岩聽。有問佢有無做午市,有,咁我和朋友有機會有可再來食下佢個lunch😎

🌟自家制橙皮華梅Gin coke $68

🌟welcoming snack 茄子
塊葉同啲茄子一齊食,味道好豐富,未試過,都幾鍾意😍

🌟Dinner set $188
可自選一款前菜和一款主菜

🫕Soup of the day
粟米湯香濃😋

🍤🍞西班牙蒜油蝦配自家製麵包
蝦很彈牙,味道也很好,麵包好鬆軟,索埋啲蒜油更香😌

🍚墨汁帶子意大利飯
賣相好吸引,三隻帶子好彈牙,墨汁意大利飯不會太漏👍🏻

🌟 加拿大黑毛豬架 $188

🌟秘魯牛心串