1K
2019-07-24 353 瀏覽
尖沙咀隔一 d 時候就會有新食肆! 呢間平日經過見到 menu 唔吸引, 一個字 “好貴”! 近日再經過見佢轉左 menu 價錢又 ok, 決定試試! 1點幾入到去得3枱, 我哋係唔會驚既! 麵餐一款涼菜或汽水 $59, 要羊肉就 $60, 都 ok丫! 涼菜我哋選青瓜同腐竹! 青瓜唔入味, 腐竹有點太硬! 小妹妹食牛肉麵! 麵質爽口 (做冷麵應該更可口), 牛肉唔算細片不過比較薄, 湯頭好清甜! 我食羊肉刀削麵! 羊肉羶香夠淋, 份量亦多! 刀削麵比較短而薄, 煮得太淋, 湯好清甜, 食完成身汗! 老闆食羊肉餃子, 粒粒飽滿, 不過比韮菜搶晒羊肉味! 值得一提係個辣椒油, 好香好香不過完全唔辣! 註: 我無去過蘭州食正宗既拉麵, 不過呢間唔差! 我老闆仲話比起喺蘭州食, 呢碗簡直係超級豪華版!

涼菜我哋選青瓜同腐竹! 青瓜唔入味, 腐竹有點太硬!
老闆食羊肉餃子, 粒粒飽滿, 不過比韮菜搶晒羊肉味!
值得一提係個辣椒油, 好香好香不過完全唔辣!