2015-01-07 8903 瀏覽
今晚就第一次試吉壽!去到留下來見到有個姐姐係到派單張我就嚟睇吓啦!正常晚餐時間都係$198位可以食兩個鐘都算OK啦!咁一上到去呢,就已經可以入去坐啦唔使等位!環境呢我就覺得都幾逼夾啦!安排我哋坐係一個偏僻D位置,不過仲好啲冇咁嘈!咁之後呢我哋就開始睇嘢落單啦,都算多選擇!刺身有好多款!雜菇炒帶子同埋呢個串燒!揀咗牛肉串雞串,雞肉串出色,好食冧身夠入味,牛肉串就正常囉!跟住呢就北海道牛乳鍋,我見上面寫推介咁我就試吓啦,普普通通過得去啦,牛乳未唔特別出色跟住天婦羅啦一口芝士好好食!口感一流!其他嘢都冇乜特別正常嘢好啦最後就到壽司,一個叫魚子赤蝦壽司係最好食嘅!每舊壽司去都唔會好大件!細細件咁就可以試多幾款啦!留下攞咗單張上面九折優惠卷可以即時用架!咁所以呢就變相係免加一!咁如果$200來講一餐飯都算抵食嘅!會再來😄
咁之後呢我哋就開始睇嘢落單啦,都算多選擇!刺身有好多款!
刺身拼盤
串燒類