2015-11-13 531 瀏覽
《 Check in Tokyo 》 波子汽水味幾得意,諗返起童年時既吹波膠糖味😂我無咩點飲過波子汽水所以唔太清楚係咩味其實😓😓但有啲甜。食完波子氣水味再食下一層既牛奶味係無味,口中餘味還是波子汽水,牛奶味完全唔突出,奶味唔夠濃郁等,嚴重被遮味道了😞而士多啤梨味幾好味,幾滑,果味幾重,甜甜小小酸咁,幾好食😌抹茶味都幾濃郁而且帶有點點甘苦,但質感唔夠滑。個筒我覺得Ok喎,聽人講好苦但我又唔太覺有幾苦,可能係我本身鍾意食苦瓜關係😂但個筒唔苦還唔苦,但都唔代表係好食,好普通😐😐而正所謂:食得苦中苦;方為人上人  整體而言,份量都唔算少,都足夠2個人share,但$50嚟講,略嫌貴左少少,相較下,還是食smile最好了😛😛如果要我再食一次下,我會選擇士多啤梨 or 抹茶☺️ 旺角登打士街43P-43S號地下9B號舖

《 Check in Tokyo 》

而士多啤梨味幾好味,幾滑,果味幾重,甜甜小小酸咁,幾好食😌

抹茶味都幾濃郁而且帶有點點甘苦,但質感唔夠滑。

旺角登打士街43P-43S號地下9B號舖
外賣自取