2009-06-15
Burger fever Continues...本來想試Big Bite,但係因為今日想去太古城裝身,所以unexpected咁食左MOS,去到已經2點幾,無諗過仲咁多人,所以坐得迫,我諗如果平時的話環境會好好多~MOS有三種set選擇:A薯條B炸雞C Salad。我要左Set C(Single burger+$20),MOS Cheese Burger($22)+Salad+凍抺茶鮮奶(+5)=$$47Mos Cheese Burger:Mos Cheese Burger同Cheese Burger($15)最大的分別在於前者有一塊很厚的tomato,同埋有蕃茄洋蔥舖係塊cheese上面,飽雖然唔算好熱,但足夠融到塊cheese,亦夠皮脆內軟,而且蕃茄洋蔥粒同塊cheese融埋一齊,有口感又有cheese味,好正!肉唔算厚,但係OKjuciy,唔會因為太厚搞到太實,GOOD!Salad:有和風和千島醬揀,今次食和風,似壽司醋,OK,唔會漏~(我諗無千島醬咁肥啩)凍抹茶鮮奶:冰比較多,但係都幾好飲~照燒牛肉堡:好多菜,仲厚過塊肉,沙漠王子都無投訴,我諗味道應該唔錯~overall黎講
MOS有三種set選擇:A薯條B炸雞C Salad。
凍抹茶鮮奶:冰比較多,但係都幾好飲~
overall黎講,我覺得味道幾好,而且無American burger咁heavy,食左咁多間burger,freshness依然第一,MOS可以話第二,睇黎我都係鐘意日式burger多D~
下次誓要試Big Bite