2017-08-17 89 瀏覽
以前就嚟過一次食lunch覺得麻麻,但朋友話係因為我唔識嗌野食,所以今日就再嚟食下dinner ,順便吹下水。入面係行自助式,要自己塭位,買野同收枱,但waiter 會拎個餐比你。先叫左個pepper chicken salad($68),份量正常,d雞肉係用洋蔥炒過嘅,加埋黑椒,都幾香。最加分係d番茄同沙律菜,好fresh! 之後要個baked fusilli with tomato ( $68),有d細份,但好惹味!比較辣,上面都幾多芝士,加埋番茄酸酸辣辣咁,好刺激味蕾朋友仔 order jor jumbo all day breakfast($108),好豐富,有d腸,煙肉,黑松露炒蛋,沙律等!個粟米係牛油煮過,雖然肥但好正野飲叫左杯黑牛($58),用左vanilla ice cream, 冇乜特別,可以嗌番coffee.