人地開左兩日,我就去足兩日為左去試每日限定的日本桃芭菲今次仲要叫埋lunch set ,九州蕃茄汁海鮮意粉同抹茶忌廉latte個set包埋salad同粟米湯。粟米湯超濃同杰,沙拉都ok。個意粉其實味就唔差,不過怪怪地既係個意粉好似湯煮咁,勁多汁但唔似人地出面個種。係水汪汪的。海鮮都ok新鮮唔係梅既。而抹茶cream latte,就真係勁cream,差唔多大半以上都係忌廉,茶味夠濃。係肥d 最後就係我引頸以待既日本ももパフェ個桃堅係日本桃仲要應該有一個份量,超甜同juicy 。上面有一球雲拿拿雪糕同桃味雪芭,中間夾左米通、忌廉同最底層既雜果。係就係貴d,$120個。但有日本直送桃,值回票價順帶一提,今日服務好過尋日好多,staff開始熟練點運作,唔會俾錯野,或者埋完單簽卡唔記得俾張卡你。同埋開始多人等位了可能遲d想食要大排長龍
人地開左兩日,我就去足兩日

為左去試每日限定的日本桃芭菲

沙律加粟米湯
九州風海鮮蕃茄汁意粉
凍抹茶忌廉latte
最後就係我引頸以待既日本ももパフェ

個桃堅係日本桃仲要應該有一個份量,超甜同juicy 。
日本蜜桃芭菲
同埋開始多人等位了可能遲d想食要大排長龍