2010-08-29 162 瀏覽
chat mâle牛一chat féminin竟然鬼鬼馬馬帶左chat mâle去迪士尼, 嘻嘻!經過deuxchats一番選擇,終於揀左呢度食晚餐啦! 可能6點仲早所以無咩人, 環境好優靜好舒服唯一就係無冷氣, 吊扇麻麻地夠涼...野食好滿意, 尤其個陳皮鴨腿湯麵 之前仲諗住係鴨片, 點知係成隻鴨脾呢!而個印度餐就一定要提其中一款餸: 芝士菠菜蓉如果淨係食菠菜蓉就無乜特別感覺,但係一夾埋少少芝士食 (佢係菠菜蓉中間放一粒芝士), 嘩, 滑到呢~~~不過無肉不歡或頂唔順芝士味既朋友就叫其他餐啦... ^ ^"呢到算係樂園入面頗有特色既一間餐廳 (近獅子王)呢啲東南亞美食, 其他樂園餐廳真係未必供應.下次大家去到樂園除左主流既餐廳都不妨去下呢一間啦!
chat mâle牛一

經過deuxchats一番選擇,
終於揀左呢度食晚餐啦!

可能6點仲早
所以無咩人, 環境好優靜好舒服
唯一就係無冷氣, 吊扇麻麻地夠涼...

野食好滿意, 尤其個陳皮鴨腿湯麵

之前仲諗住係鴨片, 點知係成隻鴨脾呢!
而個印度餐就一定要提其中一款餸: 芝士菠菜蓉
如果淨係食菠菜蓉就無乜特別感覺,
但係一夾埋少少芝士食 (佢係菠菜蓉中間放一粒芝士),
嘩, 滑到呢~~~

呢到算係樂園入面頗有特色既一間餐廳 (近獅子王)
呢啲東南亞美食, 其他樂園餐廳真係未必供應.
下次大家去到樂園
除左主流既餐廳
都不妨去下呢一間啦!

陳皮鴨腿湯麵: 估唔到係成隻鴨脾上, 肉嫩! 尤其個湯真係好特別-之前真係未飲過呢種味!
印度雜菜套餐:由左至右 1.菠菜蓉加芝士 2.雞心豆 3.黑豆(有成七八款揀架!) 送飯定餅都超好食
2010-07-30
慶祝紀念