Happy Friday ❤️同朋友瘋狂一戰🙈首戰開張「幸福堂」😱新體驗。現抄黑糖珍珠❣️ 現時火紅IG 台式飲品,重係稱第一,試試便知🤗🤗👉🏻全日集中係「手抄黑糖珍珠鮮奶」🤚🏻👉🏻排左1.5 個鐘,癲了‼️買一送一,然後這麼近那麼遠,排到我地突然停左😭😭😭一直望住佢抄🙈👉🏻拎上手的感覺只係想快點啜一啖呀❣️排到好口乾😅👉🏻所有味道甜度不能修改,未撈時啜啖黑糖珍珠好重,果下都幾甜,後尾再撈埋飲就岩岩好!👉🏻珍珠唔太多,但還可接受!因為畢竟一多,甜度就會多左,珍珠口感會一開始軟綿綿,應該係岩岩熱抄好,同奶撞埋一齊有小小冷暖交融感!👏🏻👏🏻👏🏻👉🏻呢點會比較特別,即係珍珠會形成兩個口感‼️👉🏻之後d 冰會令到黑糖珍珠硬身左,珍珠就變得有咬口‼️👉🏻個人認為要排咁耐,就➡️性價比唔太高‼️但是日買一送一$15 杯就小小中和返!👉🏻個人仍是教偏愛「小茶堂」😙個人心目中性價比高之選❤️—�—�—正價:$30 (買一送一)幸福堂

👉🏻全日集中係「手抄黑糖珍珠鮮奶」🤚🏻
手抄黑糖珍珠鮮奶

👉🏻拎上手的感覺只係想快點啜一啖呀❣️排到好口乾😅

👉🏻呢點會比較特別,即係珍珠會形成兩個口感‼️
👉🏻之後d 冰會令到黑糖珍珠硬身左,珍珠就變得有咬口‼️
👉🏻個人仍是教偏愛「小茶堂」😙個人心目中性價比高之選❤️
—�—�—
正價:$30 (買一送一)
幸福堂