2022-09-04 795 瀏覽
呢間餐廳食品正常,價錢雖然比附近一帶貴少少,我都經常惠顧,一直沒有大問題。今日,我兩公婆如常嚟到享用早餐,一份牛扒一份魚柳,當時,侍應一個著白色衫一個著黑色衫,準備落單時唔記得問邊一位,答案係叫我搵另外一個,唯有等啦⋯⋯點知,黑衫一直幫後到,但近佢嘅兩枱食客落單,我唯有再等⋯⋯落單後,見到侍應攞住杯齋啡逐張檯問係咪佢,之後又攞杯凍啡走甜俾後到,但要凍齋啡走甜嘅食客,感覺好亂。之後,一直有扒餐、三文治等餐送到後到食客檯,我問其中一個侍應,佢嘅解釋係分兩個人做,可能一個快啲一個慢啲。期間,我見黑衫同白衫根本都有落單,真係嬲嬲哋,都算,嚟到嘅魚柳薄過紙、細塊又有啲怪味,沙律菜有部分發黑,呢個真係忍唔到,叫過白衫,佢嚟到我叫佢黑色菜唔好俾人,佢望一望啲菜走去幫隔離檯落單,漠視我嘅建議,我隨那在此做過記錄,希望管理層能夠正視,改善下。另外,餐牌寫嘅煎焗流心蛋,唔似煎焗,方法可能唔同唔緊要,試過幾次嚟到根本冇流心,希望改善。
2022-09-04
$50 (早餐)