2019-03-20
其實前年都黎食過一次 係朋友帶我黎食既 個次成8個人食一大枱 叫到滿枱都係 味道唔錯又抵食 留下一個好印象今次同另一班朋友去元朗飯聚 即刻諗起呢間New York Cafe 我提議黎呢間西餐廳食飯訂左8點幾 黎到見全間店都full晒2位朋友點左漢堡餐 個漢堡比想像中大 沙律菜觀感幾靚又大份 薯條好吸引 忍唔住拎左佢幾條黎食😆煎鱸魚意大利飯$108再加錢跟set有餐湯同餐飲 非常抵食意大利飯個汁好香好好味意飯都好有口感試左一匙羹朋友個周打蜆湯 非常好飲 下次我都要點呢個湯 推介!另外一位點左三文魚意粉 夾左佢d意粉食 個汁都幾香 唔錯職員非常細心 佢上前問我地邊位係x小姐呀 我話我係 佢話好擔心我唔舒服 因為佢話今朝我打電話黎book枱時聽到我把聲好攰 咁都被佢發現到 我真係病緊唔舒服 竟然西餐廳職員係咁關心客人同有人情味 我地今次聚會好多野傾 傾到就關門 d人走淨兩枱 呢到舒服寬闊又好坐 傾到唔願走
訂左8點幾 黎到見全間店都full晒
煎鱸魚意大利飯$108再加錢跟set有餐湯同餐飲 非常抵食