2023-05-11 181 瀏覽
大瀛喜日本料理 (旺角)旺角九龍旺角彌敦道655號5樓最愛刺身嘅我放題就最啱我喺旺角站E1出口正正隔離彌敦道655號5樓嘅大瀛喜就係我今次嘅目標超方便,一出站就到坐位超闊落比較特別嘅係見呢間分店有高枱仲要係近窗口非常寫意食物種類都好多刺生、壽司手卷、一品料理、窩物、炸物、連乳鴿同花膠都有😋😋😋😋飲品都有一般嘅茶類同汽水亦有清酒梅酒啤酒唔想飲凍都可以去熱櫃搵飲品刺身非常肥美蝦怪當然要食哂咁多款蝦刺身啦😝😝赤蝦啖啖肉好鮮味甜蝦都係會連頭上,非常甜美爽式虎蝦爽口彈牙,極新鮮三文魚超肥美吞拿魚有啲筋有嚼口油甘魚柔潤鮮味松葉蟹腳超鮮甜赤貝勁爽口鮮甜帶子刺身啖啖肉海膽手卷三文魚籽手卷encore咗N次欣賞佢飯少啱哂我哋食多幾個都唔罪過鹽燒口舌唔會燒到乾哂厚切有咬口勁正燒脆肉瓜勁juicy 香口蒲燒鰻魚勁厚身又冇乜細骨燒有機菠蘿又係必食鮮甜多汁好解膩西京燒比目魚好滑磯煮凍飽魚入哂味好彈牙鮑汁花膠不得了,花膠好膠身食完即刻覺得自己注滿collagen’s 最每我驚喜嘅係芝士黃女醬燒蝦醬汁酸酸甜甜隻蝦勁彈牙鮮味午市只需238 (+10%)性價比十分高#大瀛喜日本料理 #日式放題 #油尖旺美食 #刺身 #
大瀛喜日本料理 (旺角)
旺角九龍旺角彌敦道655號5樓

最愛刺身嘅我放題就最啱我
超方便,一出站就到

坐位超闊落
比較特別嘅係見呢間分店有高枱
仲要係近窗口
非常寫意

食物種類都好多
刺生、壽司手卷、一品料理、窩物、炸物、連乳鴿同花膠都有
😋😋😋😋

飲品都有一般嘅茶類同汽水
亦有清酒梅酒啤酒
唔想飲凍都可以去熱櫃搵飲品

刺身非常肥美
蝦怪當然要食哂咁多款蝦刺身啦😝😝
赤蝦啖啖肉好鮮味
甜蝦都係會連頭上,非常甜美
爽式虎蝦爽口彈牙,極新鮮

三文魚超肥美

燒有機菠蘿又係必食
鮮甜多汁好解膩

西京燒比目魚好滑
磯煮凍飽魚入哂味好彈牙
鮑汁花膠不得了,花膠好膠身
食完即刻覺得自己注滿collagen’s

最每我驚喜嘅係
芝士黃女醬燒蝦
醬汁酸酸甜甜隻蝦勁彈牙鮮味

午市只需238 (+10%)
性價比十分高

#大瀛喜日本料理 #日式放題 #油尖旺美食 #刺身 #食盡天下美食 #性價比超高 #款式多 #地點方便 #吃貨日常