天氣潮濕口淡淡 想食番d重口味野 重振胃口 一行二人黎到通菜街既泰角見到menu 有酸酸辣辣同埋無骨海南雞🐥就決定係你喇—泰角!位置位於旺角既通菜街 其實就係旺角行人專用區/ 油麻地站往旺角方向穿番出去 入到橫街第3-4間就係了 ,好易搵環境鋪仔細細,但十分寬敞舒適正門五隻雞....模型 幾可亂真架有卡位亦有大方台,1-2個人/一大班朋友黎食都岩哂食物今次叫左: 海南雞撈麵泰式撈面有d似金邊粉 十分煙韌彈牙唔會太咸,有點蒜味配上無骨海南雞雞肉嫩滑唔會過生過熟配上甜黑醬油/秘製辣醬,十分惹味泰式生菜包生菜🥬包有得選擇辣度,好貼心我哋今次揀咗小辣,已經好夠辣。酸辣入味,肉醉唔會過肥生菜好新鮮 咬落去suk suk聲架配埋一齊食 啖啖惹味愈食愈辣愈過癮 豬頸肉鳳爪沙律一次過可以食勻燒豬頸肉同埋鳳爪燒豬頸肉燶邊 唔會太瘦 邊位小小肥好香口好焦脆 點埋辣醬 好味道 想一食再食啊佢嘅鳳爪唔係平時一般嘅泰式鳳爪係唔會有多餘嘅醬汁 望落去白色本身以為會冇咩味食落竟然又夠酸又夠辣仲好爽脆 尤其是手掌位脹卜卜的肉 又彈牙又入味☺️椰汁珍多冰椰汁好濃,甜度適中珍多jelly一條條好有口感,解辣一流 龍眼冰原粒
天氣潮濕口淡淡
想食番d重口味野 重振胃口

一行二人黎到通菜街既泰角
見到menu 有酸酸辣辣同埋無骨海南雞🐥
就決定係你喇—泰角!

位置

位於旺角既通菜街
其實就係旺角行人專用區/ 油麻地站往旺角方向穿番出去
入到橫街第3-4間就係了 ,好易搵

鋪仔細細,但十分寬敞舒適
正門五隻雞....模型 幾可亂真架

十分煙韌彈牙
唔會太咸,有點蒜味

配上無骨海南雞
雞肉嫩滑唔會過生過熟
配上甜黑醬油/秘製辣醬,十分惹味

泰式生菜包

生菜🥬包有得選擇辣度,好貼心
我哋今次揀咗小辣,
已經好夠辣。
酸辣入味,肉醉唔會過肥
生菜好新鮮 咬落去suk suk聲架

食落竟然又夠酸又夠辣仲好爽脆
尤其是手掌位脹卜卜的肉 又彈牙又入味☺️

椰汁珍多冰

椰汁好濃,甜度適中
珍多jelly一條條好有口感,解辣一流

龍眼冰

原粒龍眼配上七喜底,小清新

不得不提職員好nice, 初初坐低都有心大心細唔知想食咩 樣樣都想食
叫得太強又怕食唔哂 所以要問意見

佢地都解答得好有耐性同禮貌, suggest 我地既份量岩岩好,野食好好味啊!

今次食左$150幾蚊 已經飽飽哂
下次要試埋個甜品 芒果🥭糯米飯先