今日食咗通記麵食專家嘅紫菜四寶麵,真係好正啊!😋以前打完波嘅時候就會黎食,而家都係一樣嘅好味。紫菜四寶麵係用嚟自製嘅麵條,口感好有嚼勁,而四種配料都好新鮮好美味。墨魚丸彈牙有勁,魚皮餃餡料豐富好鮮美,豬肉丸韌而不膩,魚旦滑嫩好吸收麵汁。佢哋嘅湯底都好鮮甜,唔會太過濃郁,好順口。👍份量方面都啱啱好,啲麵條同配料份量啱啱好,唔會太多或者太少,好啱啱好。😍不過,通記麵食專家嘅環境相對來講就比較簡陋,冇咩裝修同埋設計,而且位置都唔夠,有啲擠迫。不過如果你係鍾意食麵嘅話,呢度係一個唔錯嘅選擇。👌總括一句,通記麵食專家嘅紫菜四寶麵係一道好有特色又好味嘅美食,麵條同四種配料都好新鮮美味。不過環境相對簡陋,但味道足以彌補。我會俾佢4顆星評分!⭐️⭐️⭐️⭐️
今日食咗通記麵食專家嘅紫菜四寶麵,真係好正啊!😋
2023-03-10