2017-08-10 368 瀏覽
西貢比人嘅感覺就係一個好好玩好好hea嘅地方,星期六、日入去行一轉夠晒梳乎,但係帶埋小朋友同狗仔出街有時都幾麻煩。喺度開業已經21年,出面對住公園可以比寵物同小朋友玩,食物又標榜健康,Family Day去就啱晒啦。餐廳室內裝修雅致舒適,地方算大幾有空間感,啱晒一家大細嚟到,小朋友坐唔定都唔怕郁下都撞到人。如果鍾意食香辣惹味Pizza,呢個就啱晒你啦!上面有少少辣嘅雞,加埋焗過嘅薯仔、蘑菇、酸忌廉同甜椒,食落辣得嚟又夠晒惹味香濃,Pizza係人手即刻拉即刻整,薄得嚟好酥脆,鍾意食薄Pizza一定要試。想食得輕盈啲,呢個就啱晒你啦。多士烤到好香脆,大量芝士加埋牛油果原隻切粒,食落啖啖都好柔滑又足料,再加埋雞肉口感嫩滑,味道更多層次。集合多種superfood夠晒健康,又帶少少地中海風味同印度風味嘅入面有烚蛋、halloumi芝士、Kale Quinoa、Hummus同牛油果。食落味道清清地,唔會落好重味,啱晒注重健康嘅朋友仔去試下。
SOHO Pizza
Toasted Fingers Chicken & Avocado
Breakfast Bowl
SOHO Pizza